Tillbaka

Klīnikā EGV tagad ir pieejams inkubators Vitrolife EMBRYOSCOPE+ (Time-Lapse)

2019-02-25 17:38:03


Laura Vagule
Embryolog

Pāriem, kas nespēj tikt pie bērniņa saviem spēkiem, palīgā nāk medicīniskā apaugļošana. Attīstoties tehnoloģijām, zinātne atrod arvien vairāk un vairāk veidu kā padarīt medicīniskās apaugļošanas procedūru vēl efektīvāku. Viena no šādām ierīcēm ir inkubators Vitrolife EMBRYOSCOPE+ (Time-Lapse sistēma), kas tagad ir pieejams Klīnikā EGV!

Inkubatorā ir ļoti īpaša vide — gluži kā mammas vēderā, kas nodrošina optimālu siltumu un citus augšanai labvēlīgus apstākļus. Tur embriji pēc medicīniskās apaugļošanas procedūras atrodas dažas dienas un vēlāk tiek pārnesti sievietes dzemdē.

Ar Vitrolife EMBRYOSCOPE+ (Time-Lapse) ir iespēja detalizēti un pilnvērtīgi izsekot katra embrija attīstībai un izvēlēties labāko no labākajiem — šī iekārta ar kameras un jaudīgā mikroskopa palīdzību novēro tos reālajā laikā. Līdz ar to embriologs iegūst detalizētāku informāciju, kas vēl precīzāk ļauj izvērtēt embrija stāvokli.

Pētījumi parāda, ka embrioskopa izmantošana būtiski paaugstina veiksmīgu medicīniskās apaugļošanas iznākumu, kā arī mazina spontānā aborta risku.

Tiec pie sava ilgi gaidītā bērniņa ar jaunākajām tehnoloģijām Klīnikā EGV!

Ställ en fråga
Ieva Arnte
Fertilitetsbehandlings koordinator(LE, RY, EN, SWE, DA)